De essentielle fedtsyrer er vigtige for kroppen

omega 3Hvis man gerne vil have en sund krop, så er der mange ting man skal holde styr på. Én ting er, at kroppen skal være i bevægelse. Man får ikke en sund og holdbar krop, hvis ikke den bliver brugt. Det er nemlig sådan at den bliver bedre, for når vi bruger vores muskler og vores lunger, så bliver de mere hårdføre og holdbare, så du kan yde mere næste gang du bruger dem. Det er det grundlæggende princip i at opbygge muskler og kondition. Der er dog også en anden halvdel, for der er også brug for det rigtige brændstof. Vi skal spise rigtigt, så vi både får nok energi, men så vi også får alle de forskellige byggesten, som kroppen har brug for. Kroppen er konstant under ombygning, så hvis ikke vi får de stoffer vi har brug for, så bliver vi svækkede og yder ikke længere vores bedste.

Din krop holdes sammen af fedtsyre

En af de ting vi har brug for er de essentielle fedtsyrer. Det er nogle af de ting, som er med til at opbygge cellerne i vores krop, som jo er en helt central del af os som mennesker og levende væsner, da vi ellers ikke ville eksistere. For at cellerne kan dannes, så kræves der forskellige former for fedtsyre og de essentielle fedtsyrer kan man ikke altid få nok af gennem kosten. Det er dog stadig ufatteligt vigtigt at man får dem, da det ellers kan mærkes på helbredet. På den anden side må man heller ikke få for meget, da det kan have en negativ indvirkning på helbredet. Man skal altså finde den helt rette balance, så kroppen har det bedste.

Fedtsyre kan indtages gennem kapsler og mad

Essentielle fedtsyrer kan kroppen ikke selv producere, så derfor bliver vi nødt til at spise os til den. Det betyder, at vi skal have ting såsom fisk eller nødder, men det er sjældent at det faktisk er inkluderet nok i vores kost. Derfor kan man som regel supplere med diverse kapsler, såsom f.eks. fiskeolie, som indeholder alle de relevante stoffer, så kroppen kan fungere optimalt. Så hvis man vil sørge for at kroppen har de essentielle byggesten, så må man enten fatte fiskestang (eller kreditkort) eller supplere sin kost med nogle af de mange forskellige kapsler og tabletter, så man får alle de stoffer man har brug for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *