Få din virksomhed på nettet med et billigt domæne

hosting af hjemmesideI dag er der stort set ikke noget der hedder telefonbøger længere. De findes sikker stadig et sted, men det er de færreste der bruger dem. Når du skal finde en virksomhed til f.eks. at lave dit vvs-arbejde eller du står og mangler en tømrer, hvordan finder du så frem til dem? Slår du op i telefonbogen? Nej, det er nemlig de færreste der gør det. Folk vælger i stedet at gå på nettet og søge sig frem til de virksomheder, som tilbyder det de har brug for. Det er en ret vigtig udvikling og det er en detalje, som er ufatteligt vigtig for din virksomhed. Det betyder nemlig, at du skal omstille din måde at få kunder på. Hvis du aldrig rigtig har gjort særlig meget omkring markedsføring, så er det nu du skal begynde. Det er nemlig vigtigere end nogensinde at man er på internettet, hvis man gerne vil ses og høres, for ellers er der ingen kunder. Heldigvis for dig og din virksomheder, så er det nemmere end det på noget tidspunkt har været tidligere, så du skal ikke på en længere uddannelse for at komme på nettet. Du skal bare sætte dig ned en eftermiddag og så er du ellers godt kørende.

Derfor er tilstedeværelse på nettet vigtigt

Men hvorfor er det lige, at det er så vigtigt, at man skal være på nettet? Det er egentlig ret simpelt. For markedsføring gælder jo, at man skal være der, hvor ens kunder er. Det er en helt grundlæggende idé, da man ellers ikke får nogle kunder, hvis ikke kunderne kan finde din virksomhed. Den teknologiske udviklinger har medført, at stort set alle mennesker er på nettet. Jo, du kan sikkert godt finde nogle der bruger telefonbogen og der er sikkert også nogen der ringer, fordi de så din bil køre rundt i byen, men i bund og grund, så vil størstedelen af dine kunder i fremtiden kommer via internettet. Det betyder, at du skal være klar til at modtage disse kunder og jo før du når derud gennem de rette kanaler, jo før kan du også begynde at høste frugterne af dit hårde arbejde. Hvis du er der hvor dine kunder er, ja, så vil du også få flere kunder. Det er den magt, som internettet har.

Nemmere end nogensinde før

Mange gamle virksomhedsejere er nærmest bange for internettet. Det kan jeg dog forsikre om, at det er der ingen grund til at være. Det bider ikke. Hvis du i stedet får fat i et billigt domæne, så kan du inden for nogle få timer få en hjemmeside stablet på benene og så kan du sende den til alle dine kunder, venner og familie. Du behøver ikke at vide en eneste ting om, hvordan man skriver kode eller designer en hjemmeside grafisk korrekt, da det stort set alt sammen kan gøres for dig ganske gratis gennem mange af de forskellige systemer. Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *