Få hjælp af en dagpenge advokat

Vi kan alle komme i den situation, at vi af den ene eller den anden grund skal på dagpenge. Det kan være i en kort eller en lidt længere periode. Uanset hvad, er det vigtigt, at du kender dine rettigheder, og at du får den bedst mulige behandling af din sag. Derfor kan du med fordel kontakte en advokat, som vil kunne hjælpe dig med alt det praktiske. Somme tider er det nemmere at få en dialog med kommunen, hvis det er igennem en advokat. På denne måde skånes du også for, at blive sendt rundt i de forskellige afdelinger, alt dette vil din advokat klare. Du kan også være helt sikker på, at en professionel ikke stopper, før dine rettigheder er sikret. Der er mange der har glæde af denne model, og den kan derfor varmt anbefales. Uanset om du står overfor en kortere eller en længere periode med dagpenge.

Brug af en dagpenge advokat i tilfælde af sygemelding

dagpengeHvis du er sygemeldt i en længere periode, kan du risikere, at myndighederne vil stoppe med at give dig dagpenge. Dette er højest problematisk, da du selvfølgelig er sygemeldt fordi, at du ikke kan udføre dit arbejde. Her vil en advokat kunne hjælpe dig med at anke sagen, så du igen kan blive økonomisk sikret. Hvis dit sygdomsforløb er så slemt, at du ikke kan vende tilbage til arbejdsmarkedet igen, skal kommunen afklare din sag. Også her vil professionel hjælp kunne gøre en forskel. En advokat kan hjælpe og vejlede dig i, hvad du bør gøre i forskellige situationer. Det er vigtigt at deltage i kommunens afklarings forløb, da de er afgørende for din sag. Det er disse forløb, som skal afgøre, hvad der videre skal ske med din arbejdssituation. Hvis der er noget du er i tvivl om eller utilfreds med i løbet af perioden, kan din advokat altid tage kontakt til kommunen for dig. Det er tit nemmere for en professionel at komme igennem, end det er for dig som privat person.

Kom godt videre med en dagpenge advokat

Når dit afklaringsforløb er overstået, er der flere forskellige resultater, det kan ende med. Eksempelvis kan det være, at du bliver egnet til at få  et fleksjob. Et sådant job er ikke fuldtid, og du får altså mulighed for, at arbejde det antal timer, som passer på din situation. Fleksjob er en rigtig god løsning for mange mennesker, men dit sygdomsforløb kan også have været så svært, at du på ingen måder har udsigt til at arbejde igen. I et sådan tilfælde vil du med stor sandsynlighed blive førtidspensionist. Hvis du selv har et ønske om at blive førtidspensionist, fordi din arbejdsevne er varigt nedsat, kan din advokat hjælpe dig med at føre din sag. Du kan også gøre det som privat person, og selv ansøge om førtidspensionen. Mange har dog stor glæde af professionel rådgivning og hjælp, da de selv har svært ved at overskue at stå for al kontakten til kommunen. Dette skyldes selvfølgelig, at de involverede i de fleste tilfælde har en svær skade eller er sygemeldte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *