Find en afløser for jeres vicevært i ferien

Viceværter vil jo gerne holde ferie præcis lige som alle andre mennesker. Men har I kun en vicevært i gården, kan det blive et problem. Der er jo stadig ting, der går i stykker, og sager, der skal ordnes nede i gården. Og hvem skal gøre det, når viceværten holder en velfortjent sommerferie?

Ligger jeres gård i Vanløse eller Sydhavnen, har I mulighed for at hyre en vikar for jeres vicevært, mens han eller hun er på ferie. Det gør, at det hele bliver ordnet alligevel, mens viceværten er væk. Når I hyrer en vikar for jeres vicevært, får I en skræddersyet løsning. Det betyder, at den passer lige præcis til jeres behov. Det er derfor en meget fleksibel og nem løsning, der sikrer, at viceværten kan tage på ferie med god samvittighed.

Og der er jo også andre ferier i løbet af året, som viceværten sikkert gerne vil holde. Her er det også muligt at hyre en vikar til at tage over. Der er således ikke nogen grænse for, hvor kort eller lang tid I kan hyre en vikar. Det kan derfor også være en god løsning, hvis viceværten er sygemeldt i længere tid.

Find din vicevært på denne hjemmeside.

feje

Helt trygt at hyre en afløser for vicevært

Der er sikkert nogle, der synes, at det kan virke utrygt at have en helt fremmed som vicevært. Særligt hvis viceværten har en ekstra nøgle til ens hjem. Når du hyrer en vicevært som vikar, kan du dog være sikker på, at det er en, der har en ren straffeattest. Det bliver der lagt meget vægt på, når der bliver ansat en vicevært. På den måde føler firmaet, at de kan sikre jer en kompetent og dygtig vicevært, som I kan stole på.

Det er også et krav, at alle viceværterne kan tale dansk. Det er derfor ikke nok at kunne engelsk og at have viljen til at tale fat. De beboere, der ikke er så gode på engelsk, skal også kunne få hjælp. Og det kan være svært at fortælle om fejl og mangler i lejligheden på et fremmedsprog. Det kan for eksempel være, hvis der er noget galt med et af rørene på badeværelset. Så føles det tryggere at tale med en person, der taler dansk. Det er derfor også noget, som firmaet lægger vægt på.

Vikar vicevært kan stå for kontakt til håndværkere

Hvis I har håndværkere i ejendommen, behøver det heller ikke at være en hindring for, at jeres vicevært kan tage på ferie. Vikar viceværten kan nemlig også hjælpe med kontakten til håndværkerne. Hvis det er et helt nyt projekt, der skal i gang, er det selvfølgelig bedst, at jeres egen vicevært får sat det i gang. Men hvis der ligger en liste over, hvad håndværkerne skal lave, kan vikar viceværten sagtens hjælpe med det. Det er derfor ikke noget, I behøver at bekymre jer om. Den nye vicevært vil hurtigt blive bekendt med jeres gård og kunne lukke håndværkerne ind og ud, når der er brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *