Gaver til den lille nyfødte – vær i god tid også selvom du ikke kender kønnet

Ventetiden føles altid lang, når vi ved at der er en lille ny på vej. Dette gælder uanset om det er forældrene, vennerne, bedsteforældrene eller nogle helt andre. Vi vil gerne ud med det samme og købe tøj, bamser, små sko og så meget andet. Med de praktiske ting er det nemlig altid dejligt at være i god tid. Er det tidligt i graviditeten kan vi dog ikke vides sikre på kønnet. Derfor er det svært at vælge hvilke søde og fine designs vi skal gå efter – om det skal være til drenge eller piger. Heldigvis findes der en løsning på dette. Årstidernes forskellige kollektioner er fulde af sødt og fint unisex tøj som passer til både drenge og piger. Få ventetiden til at gå hurtigere ved at fremstille tøjet selv.

Hyg dig mens du venter og nyd godt af resultatet senere

En populær måde at kreere babytøj på er ved at strikke. Dette skyldes at der findes mange forskellige slags strikkegarn, som egner sig perfekt til en sart og følsom babyhud. Dertil er der ikke noget som luner så godt i vinteren som et tæppe eller en dejlig sweater af 100% uld når de kolde dage trænger sig på. Hvis du endnu ikke kender barnets køn, kan du dog stadig finde et hav af ting du kan starte på.

Nogle af de mest brugte farver strikkegarn til begge køn er hvid, beige og sand. De er alle lyse og neutrale farver som falder godt sammen med forskellige nuancer af rosa eller blå. Af strikkegarn i disse farver kan du med fordel starte på at strikke små huer, dejlige sokker eller et lunt og blødt tæppe. Disse ting falder i god jord uanset om barnet viser sig at være en dreng eller en pige.

Farverne hører til kategorien basisfarver, som er at finde hele året rundt. Dette sikrer at strikkegarn som dette ofte er at finde billigt, da de ikke er sæsonbestemte. Ønsker du sæsonbestemte farver billigt kan de findes på tilbud eller udsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *