Giv din butik et anderledes look med flotte gardiner

Mange butikker herhjemme kan godt være en anelse kedelige at befinde sig i. En stor del af danske butikker vælger bare nogle kedelige og rent praktiske detaljer, når det kommer til butikkens design. En simpel måde hvorpå man kan give butikken en mere hjemlig og imødekommende følelse er ved at sætte nogle flotte gardiner op i butikkens vinduer.

Gardiner i en butiks vinduer kan dog også gøre andet end bare at forbedre butikkens udseende. De kan også anvendes på en funktionel måde, hvis solen for eksempel skinner ind og generer kunder og medarbejdere.

Vælg et passende design

rumGardiner kan fås i mange flotte farver og sjove designs, men det er ikke alle typer gardiner, der passer perfekt til enhver butik. Det er nok næppe de samme gardiner, der passer til en stor hvidevarekædes butik som til en spøjs genbrugsbutik.

Normalvis er der tre forskellige typer af gardiner: rullegardin, lamelgardin og plisségardin. Fælles for alle disse er, at de giver ethvert rum, som de hænges op i, en mere behagelig atmosfære. Farven og designet på gardinerne kan også bruges til at skabe en bestemt sindsstemning. Det kunne være ved en meget seriøs butik som en bedemand, hvor nogle gardiner i mørke farver ville passe godt til butikken.

Andre butikker har måske mere brug for at skabe lidt opmærksomhed eller skabe en løs og glad stemning i deres butik, og det kan gardiner i gode tekstiler og i en frisk farve i den grad hjælpe med at skabe.

Vælger man at sætte gardiner op på grund af designmæssige årsager, så er det alfa omega, at man finder sig nogle gardiner af høj kvalitet. Det betyder blandt andet, at de er lavet i gode tekstiler, hvilket giver gardinerne er markant flottere udtryk.

Skærm medarbejdere og kunder for den skarpe sol

Når der snakkes om gardiner med solafskærmning som formålet, så er der en del faktorer, som spiller ind i forhold til at træffe det helt rigtige valg.

En af disse er hvor stort et område, gardinet skal dække. Er det en stor facade på en større butik, eller er det blot til en mindre butik på en gågade?

For om man selv arbejder i butikken, eller man er kunde i butikken, så er det ikke ligefrem rart eller indbydende at stå med solen i øjnene i længere tid. Problemet ved at sætte gardiner op kan dog være, at man så skærmer for eventuelle kunders syn, så de ikke kan se ind i butikken.

Her kan nogle flotte persienner være en fin løsning.  De kan nemlig både skærme for solen, men tillader også, at nysgerrige kunder stadigvæk kan få lyst til komme ind.

Du finder udvalget af gardiner på denne hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *