Kloakmesterens mange opgaver

Kender du din lokale kloakmester? Hvis du f.eks. bor i nærheden af Køge og Næstved, er der flere forskellige kloakmestre. Kender du disse firmaer og ved du hvilke typer af opgaver, som de egentligt udfører? Firmaerne i Køge og Næstved er egentlig ikke så forskellige som så mange andre kloakfirmaer. Sådan en type af virksomhed udfører typisk mange af de samme opgaver. Når du skal vælge den rigtige kloakmester, er det vigtigt at du finder en, som er autoriseret. På den måde er du bedre sikret i forhold til kvaliteten af det færdige resultat.

Kloakmesteren er ofte en del af en større entreprenør virksomhed. Dette betyder at den overordnede virksomhed kan hjælpe dig med den overordnede opgaver, mens de enkelte fagfolk tager sig af hver deres område. Fordelen ved at have en entreprenør og alle hans forskellige folk med på sagen fra starten, når man skal i gang med et stort byggeprojekt, er at man kan få hjælp til hele processen fra start til slut. Du skal ikke til at forklare situationen på ny, hver gang der kommer en ny faggruppe, der skal udføre en opgave.

Kloakering

Kloakmesteren kan altså være en del af en større entreprenørvirksomhed. Hvis du har haft en sådan virksomhed med på dit byggeprojekt lige fra starten, når du til et punkt, hvor der skal kloakeres. Denne opgave kan en kloakmester ordne for dig. Kloakeringsarbejde omfatter mange forskellige typer af opgaver. Der er selvfølgelig etableringen af nye kloakker ved nye byggeprojekter. Kloakmesteren kan også hjælpe med belægning af flisearealer omkring kloakken. Du kan også få kloakmesteren til at dræne og rense din kloak. Dette kan blive nødvendigt som årene går og kloakken bliver mere og mere slidt. Den generelle servicering af kloakken klarer kloakmesteren. Han kan ligeledes komme med forslag til løsninger omkring spildevand.

Kontakt http://loc.dk/

Tv-inspektion af din kloak

En af de opgaver, som mange kloakmestre bliver kaldt ud til er tv-inspektioner. Rotter bliver i stigende grad et problem i mange byer. Det betyder at kloakkerne bliver hårdt ramt mange steder. Som borger har man pligt til at melde det til kommunen, hvis man opdager, at der er rotter i kloakken ved ens hus. Man skal ofte ikke selv betale, men derfor har man stadig ret til at melde det til kommunen, så det kan gøre noget ved det. Hvis du har mistanke om at du har rotter, skal du altså kontakte kommunen. De vil typisk få iværksat en tv-inspektion af kloakken, så man kan se præcist hvor der er skader og hvor store skaderne er.

Tv-inspektionen foregår ved at kloakmesteren sende et kamera ned i kloakken via et langt kabel. Her vil man undervejs lægge mærke til hvor kloakken har lidt skade og om det kan have været på grund af rotter. Når inspektionen er i gang, kan man lige så godt lede efter andre ting, som kan skade kloakken. Det kan f.eks. være tilstopninger. I nogle kommuner skal man selv betale for inspektionen, mens de er gratis at få en kloakmester ud i andre kommuner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *