Lær verden at kende på Langkaer Gymnasium

Langkaer er et internationalt gymnasium. Det ligger i Aarhus. Hvis man bor i området, er der gode muligheder for en international studentereksamen eller HF. Vi lever i en globaliseret verden. Det er derfor vigtigt at tale flere forskellige sprog. Det er vigtigt, at man lærer at begå sig i andre kulturer. Det er vigtigt, at man lærer verden at kende. Det vil give en et stort forspring i forhold til at få et arbejde. Man vil være et skridt foran de andre. Man vil være langt foran de andre.

En international studentereksamen giver gode muligheder for at læse videre senere. Hvis man skal læse noget med sprog og økonomi. Eller hvis man skal læse noget med handel og kommunikation. Det kan også være hvis man vil indenfor shipping eller forsvaret. Alle steder har man brug for et internationalt perspektiv. Man har brug for at kunne flere sprog. Man har brug for at kende andre kulturer. Man har brug for at vide, hvad et globaliseret samfund vil sige. Alt det kan man læse på Langkaer Gymnasium. Man er dermed godt rustet til fremtiden, når man bliver student derfra.

Kom til Singapore eller Beograd med Langkaer Gymnasium

studererLangkaer Gymnasium har aftaler med skoler rundt om i hele verden. Der er gode muligheder for at besøge dem. Man kan også få nogle af dem på besøg. Begge dele giver et godt indblik i en anden kultur. Langkaer Gymnasium har blandt andet udvekslingsaftaler med gymnasier i Singapore og Beograd. Det er begge to anderledes og spændende steder. Man kan lære rigtig meget om andre kulturer ved at lære om de steder.

Singapore er et spændende land. Befolkningen er en sammensætning af indere, kinesere og malayer. Derudover der en lille gruppe vesterlændinge. Singapore er et nemt land at opholde sig i. Det giver ikke et så stort kulturchok som mange andre asiatiske lande. Det er derfor en god introduktion til Asien. Hvis det er ens første gang i Asien, er det et godt sted at starte.

Beograd ligger i Serbien. Området har en turbulent historie. Det er derfor et spændende sted at besøge. Ved at besøge landet kan man blandt andet blive meget klogere på krigen i Balkan. Man bliver nok også klogere på konflikten med Kosovo.

Hvilke internationale muligheder har Langkaer Gymnasium?

På Langkaer Gymnasium kan man både tage en almindelig studentereksamen og en international studentereksamen. Derudover kan man også tage en HF eksamen. Alle uddannelserne har et internationalt fokus. Den internationale studentereksamen har selvfølgelig mest. Uddannelsen kaldes IB. Den foregår på engelsk. Det forbedrer ens sprogkundskaber utroligt meget. Engelsk er ens hverdagssprog på uddannelsen. Man bliver derfor rigtig god til det.

Nogle unge ved allerede, at de vil til udlandet og studere. Det kan være en god ide at tage en international studentereksamen. Når man allerede ved det. Det er nemmere for udenlandske universiteter at overføre en international studentereksamen. IB er en uddannelse, der bruges i hele verden. Alle universiteterne vil derfor kende den. Man kan derfor gøre det meget nemmere for sig selv med en IB.

Læs mere på deres hjemmeside: http://langkaer.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *