Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En varmepumpe er noget af det nyeste inden for teknologi, der har at gøre med indeklima. En såkaldt luft til luft varmepumpe fungerer, som navnet netop indikerer, ved at udnytte den varme, der allerede findes i luften i din bolig. En sådan varmepumpe fungerer ved at strække varmen ud af ude luften og føre den ind i boligen. Man kan hurtigt komme til at bruge mange penge på varmeregningen, hvis man opvarmer sit hjem ved hjælp af gas, olie eller fjernvarme, hvor boligen varmes op ved hjælp af radiatorer eller gulvvarme. Nogen påstår at have sparet så meget som op til 60% ved at konverterer til en varmepumpe, og samtidig er det med til at give din bolig et sundere og bedre indeklima. Grunden til denne store besparelse skyldes, at en varmepumpe producerer mere varme med brug af mindre energi. Derudover er der også den fordel ved en varmepumpe, at de udleder mindre CO2 end opvarmning med gas, olie eller fjernvarme, og det gør altså ikke alene varmepumpen til et billigere alternativ – det er også et mere miljøvenligt alternativ. Hvad mere kan man ønske sig? Flere og flere store producenter udvikler luft til luft varmepumpe, men ønsker man en af bedste kvalitet, bør man anskaffes sig en fra Panasonic. Et rigtig godt valg er modellen Panasonic HE9PKE, som er Panasonics flagskibsmodel

Mange fordele ved en Panasonic varmepumpe

varmepumpe udePanasonic er en af de mest populære producenter af effektive og moderne luft til luft varmepumpe. En af deres modeller er Panasonic HE9PKE, der også går under betegnelsen flagskibet. Panasonic HE9PKE, Panasonics flagskibsmodel, er primær kvalitet inden for luft til luft varmepumper. Den har et stilrent og enkelt design, så den ikke ødelægger det visuelle udseende i boligen. Og man skal heller ikke bekymre sig for, at Panasonic HE9PKE står og larmer, så det forstyrrer i hverdagen. Det er nemlig et apparat med yderst lavt lydniveau, hvilket betyder at den ikke irriterer dig, når den er tændt. Panasonic HE9PKE har desuden både en høj SCOP og SEER. SCOP refererer til, hvor billigt varmepumpe kan producere varme, mens SEER-værdien fortæller, hvor billigt varmepumpen kan køle. Det vil sige, at Panasonic HE9PKE flagskibsmodellen er lidt billigere i drift end de fleste andre varmepumper. Regner man med at bruge sin varmepumpe meget, er det altid en god idé at gå efter en pumpe med høj SCOP og SEER, så man er sikker på, at det kan betale sig over tid – netop som det gælder for Panasonic HE9PKE.

Panasonic HE9PKE er perfekt til sommerhuset

Der også mange fordele ved at have en Panasonic HE9PKE i sommerhuset. I et land som Danmark har vi kolde, strenge vintre og sommetider meget varme somre, og det kan være svært at finde ud af, hvordan man bedst sørger for det ideelle indeklima i sommerhuset. Med en Panasonic varmepumpe kan du sørge for at vedligeholde temperaturen i dit sommerhus hele året rundt, og så endda for en pris, der er til at betale. Beskyt dit sommerhus med en Panasonic HE9PKE.

Læs og meget mere om jordvarme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *