En presenning kan beskytte næsten alt

Der er næsten ingen grænser for hvad en presenning kan dække og de kan være rigtig smarte hvis du har noget, som du vil gemme og give en forklædning.

En presenning kan skjule spændende ting

asparges markDet er ikke kun til klassiske praktiske formål, at en presenning er god. Den kan også bruges hvis kæresten derhjemme på Sjælland rigtigt skal overraskes med en gave fordi, at det snart er hans fødselsdag. Du ved hvor helt vildt meget han går op i, at det er hans fødselsdag så naturligvis skal han have en gave, som han aldrig nogensinde vil glemme. Du har allerede gjort de første forarbejder og har været ude for at finde en presenning. Du vil ikke fortælle nogen, hvilken rolle, som denne presenning spiller i din overraskelse.

Det skal de nok få at se tænker du med et skævt smil og meget store forventninger til den store aften, hvor du rigtigt skal vise alle sammen den overraskelse som du har planlagt i flere år. Det er sådan, at din kæreste altid har været meget vild med tegnefilmsfigurer og for ham har det ikke været nok blot at se dem i et hæfte hvor de er flade og tegnede. Han har altid bedst kunne lide de små figurer og har altid kigget langt efter disse figurer når han har været forbi legetøjsbutikken, som er så kendt og som befinder sig i Køge, mere specifikt kan du ikke lige huske. Du har i de seneste fem år undersøgt markedet for netop disse små figurer meget og du har fundet ud af, at der især er ét sted, som sælger disse figurer og da du fandt ud af dette købte du en presenning.

Når en presenning dækker, kan man sagtens gemme tegneseriefigurer

Det er dog sådan, at med dette bestemte sted, som sælger disse figurer på det specifikke sted på Køge, så kan man kun købe én figur ad gangen og derfor kan det tage lang tid før man har så mange figurer, at det rigtigt batter. Så du har dagligt de seneste mange måneder været inde og bestille de figurer.

Samtidigt med, at du købte en presenning fordi, at du allerede helt fra starten havde en smart plan til hvordan man kunne gøre hele det her med de figurer. Da det så kommer til dagen hvor overraskelsen skal vises frem i Køge fordi, at din kæreste har fødselsdag så er du så spændt for du har egentligt lidt en mærkelig mavefølelse og overvejer om du mon egentligt gik lidt over stregen. Du skubber tanken ud af hovedet igen og begynder så at tænke på når han kommer hjem og ser den presenning. Han bliver meget overrasket da han kommer hjem og ser, at hele haven på flere hundrede kvadratmeter er dækket af en kæmpemæssig presenning. Du har aldrig set så stor en presenning andre steder på Sjælland er det første du tænker og du nærmer dig og pludseligt springer kæresten ud fra presenningen. I krammer, men han undrer sig nu stadig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *