Reparation af vaskemaskiner

Efter en foldboldkamp i en af parkerne i København med hele familien kan man få brug for en vaskemaskine. Og hvis det går helt galt får man bruge for reparation af vaskemaskiner.

Efter en fodboldkamp skal der reparation af vaskemaskiner til

Det er en helt almindelig sommer i København og familiens otte familiemedlemmer er efterhånden trætte af at sidde inden for og spille computer, hvilket de snart har gjort et par uger. Taget i betragtning, at der kun er et par dage tilbage til at nyde sommerferien i København, så er det nok meget smart at komme lidt ud. Så det bliver i fællesskab og på bedste demokratiske vis besluttet, at familien ønsker at tage ud og spille fodbold. På dette tidspunkt er familien dog ikke klar over, at dette vil ende med reparation af vaskemaskiner. De tager glade afsted, hver på deres cykel og med deres fodbold tøj. Det er en ret aktiv familie så de har naturligvis allesammen både fodboldsko og generelt fodboldtøj. De kører forbi mange forskellige fodboldbaner og parker, og på dette tidspunkt er de stadig ikke klar over, at den næste månedsløn kommer til at skulle bruges til reparation af vaskemaskiner. Da de langt om længe finder en park, hvor de kan spille så stiller de cyklerne og så er de ellers klar.

Mange tacklinger skaber beskidt tøj, som leder til reparation af vaskemaskiner

Alle otte familiemedlemmer er meget dygtige til fodbold og samtlige medlemmer spiller på hver deres hold, ja faktisk så er der et par af de mellemste piger, der endda spiller på samme hold et andet sted i København end de andre. De begynder en kamp og det bliver taget meget seriøst af samtlige familiemedlemmer. De vælter rundt, tackler hinanden, falder og hopper rundt og alt dette resulterer i meget beskidt tøj. Da familien kommer hjem og faren skal til at vaske må han, efter tredje tøjvask, konstatere, at dette vil kræve en reparation af vaskemaskiner. Familien har tre vaskemaskiner, der mere eller mindre kører på højtryk hele døgnet, og dette var simpelthen strået, der fik kamelen til at bukke under. Inden faren finder ud af, at han er nødt til at ringe til nogen der kan udføre reparation af vaskemaskiner i København, så når vaskemaskinen at sige en lyd, somVaskemaskine han aldrig har hørt før. Det er næsten som et suk, siger faren, da han til resten af familien genfortæller situationen. Alle er ret oprørte over det faktum, at der er nødt til at blive foretaget en reparation af vaskemaskiner, da det vil have store konsekvenser for alle da der nu vil gå noget tid før de otte familiemedlemmer kan få rent tøj. Da faren siger til naboen, at der en af de førstkommende dag vil komme en person ud og kigge maskinerne for at foretage en reparation af vaskemaskiner, så siger naboen, at familien naturligvis er velkomne til at låne naboens vaskemaskiner. Familien er nemlig altid så søde til at hjælpe selvsamme nabo med at vande blomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *