Trivial Pursuit – Danmarks mest populære spil

Danskerne er et folkefærd, der er rigtig glade for at spille brætspil. Det kan der være flere forskellige grunde til, men det er med garanti noget, der har forbindelse til det faktum, at danskerne er det eneste folkefærd, der kan beskrive, hvad ordet ‘hygge’ betyder og hvad det indebærer. I og med, at der findes så mange danskere, der godt kan lide at sidde og hygge sig lidt med at spille brætspil, så er der naturligvis også mange forretninger og webshops, der har set en mulighed i dette i at forhandle forskellige former for brætspil. Der skal dog ikke være nogen tvivl om at der findes en hel del brætspil, som lige er en tand mere populære end andre brætspil her i landet og det er uden tvivl Trivial Pursuit, der er et af de spil, der befinder sig helt oppe i toppen af denne liste, for det kan om noget andet spil sagtens tænkes at være det mest populære brætspil her i Danmark.

Hvorfor er det Trivial Pursuit, der er det mest populære spil?

Der kan være flere forskellige grunde til, at det lige netop er Trivial Pursuit, der er gået hen og er blevet det mest populære og dermed også det mest solgte brætspil her i landet. I løbet af de seneste par år er det med garanti bare fordi det er et brætspil, som alle kender til og som alle ved hvordan hænger sammen. Den store popularitet er dog med stor sandsynlighed startet som følge af danskernes store interesse for at udfordre hinandens viden og samtidig også som følge af det faktum, at danskerne bliver underholdt af sådanne former for brætspil. Spillet er dertil også blevet udviklet på rigtig mange gange og der er også blevet lanceret op til flere forskellige udgaver af spillet, hvorfor du ikke længere behøver at svare på alle mulige generelle spørgsmål, hvis du f.eks. hellere bare vil have et spil, der er fyldt med spørgsmål om Disney, så vælger du bare en Disney-udgave.

svaert-spoergsmaal

Hvor kan jeg købe Trivial Pursuit henne?

I og med, at Trivial Pursuit er gået hen og er blevet så populært et spil, så har du naturligvis mulighed for at købe det rigtig mange forskellige steder, hvilket både inkluderer et væld af danske butikker såvel som et bredt spektrum af forskellige webshops med adresse og lager her i landet. Derfor er det heller ikke svært at finde et sted, hvor du har mulighed for at købe lige netop dén version af spillet, som du helst vil have, hvad end du gerne vil have en version kun med Disney-spørgsmålet eller noget helt andet. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at du er absolut bedst tjent ved at handle på nettet og derfor skal du selvfølgelig ikke ned og besøge en dansk butik, men derimod handle hos en dansk webshop, hvilket f.eks. kunne være hos Spilcompagniet.dk, hvor du finder et rigtig stort udvalg af forskellige former for Trivial Pursuit-spil, så der finder du nok også noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *