Vælg den rigtige brudekjole!

Når man skal til at sige det smukkeste ja i kirken, så er det vigtigt at have den rette kjole på til lejligheden. De mest traditionelle og størstedelen af alle kvinder vælger den klassiske, hvide kjole. En kjole som tidligere har stået for uskyld og som det pureste af alt. En brudekjole skal indeholde det, som er vigtigt for den givne brud og hun skal vælge efter det, som hun synes er komfortabelt og eventyrlig smukt.

Det er hendes dag, og alt det med at vælge efter kropstype er ikke nødvendigvis det væsentligste. Det er derimod væsentligt at bruden føler sig tilpas i sine brudekjole, da alle øjne vil være på hende hele dagen. Hun skal stråle i tyl, blonder og broderier eller måske skal det være klassisk silke, alt afhænger af kvinden i kjolen.

Det vigtige ved at vælge en brudekjole er, at den sidder som den skal. Den skal være komfortabel, da den bæres hele dagen. Man skal kunne sidde og ikke mindst danse, når tiden er inde til brudevalsen med den ny udklækkede mand. Vigtigst af alt, så skal bruden også kunne trække vejret og ikke som i tidligere dage besvime af bar luftmangel, fordi kjolen er for stram.

Det er den vigtigste dag i en kvindes liv og de fleste kvinder kan sige, at de har udtænkt og designet deres kjole lige fra de var helt små. Alle har et billede af, hvordan deres drømme brudekjole skal se ud, og det er yderst vigtigt, at ønskerne imødekommes. Brudens personlighed skal skinne igennem på den store dag og her er kjolen det helt store og vigtige – det er nemlig den, som lægger grund for resten af looket. De fleste kvinder har en romantisk og filmkliche følelse omkring brudekjole-fittingen, og engang imellem der det lige så svært at finde den rette kjole, som det var at finde den rette mand.

De fleste kvinder vil noget forskelligt – nogle vil være utraditionelle, nogle vil være klassiske og nogle vil være traditionelle, men med et twist. Der er efterhånden ingen grænser for, hvad en brudekjole kan eller skal være. Der er med og uden kæmpe tylskørt, så man kan have en rigtig prinsessekjole, der er havfrue-formen med sweetheart neckline. Der er med og uden stropper, og der er med og uden store, vintage blonder. Det er kun fantasien, som sætter grænser!

Når man er på udkig efter sin drømme brudekjole, så skal man mærke efter om kjolen er den helt rette for en, og man skal altid gå efter det, som man føler for. For det vigtigste er at man føler sig smuk og tilpas, for så synes alle andre det også. Men vælg en kjole, som lader din personlighed og din skønhed skinne igennem – så uanset om den er kort, lang, stor, lille, klassisk, vintage eller designer, så er det din kjole og det der din store dag.

Brudekjolen er en af de vigtigste ting til et bryllup og derfor skal bruden også vælge lige netop det, som hun mener er det rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *